Trioxidil

Trioxidil

Trioxidil is het nieuwste ingrediënt van Foligain; het werkt tegen haaruitval en dunner wordend op drie verschillende manieren. Deze drievoudige aanpak met bio-actieve ingrediënten bevordert de groei van gezond haar en zorgt voor een optimale conditie van de hoofdhuid. De ingrediënten zijn klinisch onderzocht en bleken nog beter te werken dan minoxidil.

Trioxidil is ontwikkeld en geperfectioneerd door Foligain om essentiële ingrediënten tot diep in de haarzakjes door te laten dringen. Hierbij worden de haarzakjes opnieuw geactiveerd voor gezonder, dikker uitziend haar. Het bevat een gepatenteerde techniek om belangrijke ingrediënten voor lange tijd actief te houden, waardoor de efficiëntie wordt versterkt. De vochtbalans van haar & huid wordt behouden waardoor je minder last hebt van droogheid, jeuk en irritatie.

Hoe werkt Trioxidil

Blokkeren van DHT

De ingrediënten in Trioxidil richten zich op de belangrijkste oorzaken van haaruitval, om hierbij de haarzakjes van binnenuit te versterken. Zo richtingen de bioactieve ingrediënten zich met name op het verminderen van DHT.

DHT zorgt ervoor dat haarzakjes krimpen en de groeifase van het haar vermindert; het is hiermee 1 van de belangrijkste oorzaken van haaruitval. Het verminderen van DHT is een belangrijke factor in de strijd tegen dun haar. Klinische studies hebben aangetoond dat Trioxidil effectief is in het verminderen van de formatie van DHT.

Haarzakjes versterken

De basis van de haarzakjes (haarfollikels) verzorgt de voeding om nieuw haar te groeien. Een haarzakje dat gezond is en goed is verbonden (connective tissue) zorgt voor een gezonde haargroei.
Een bepalende factor is de productie van eiwitten (ECM). Deze eiwitten spelen een belangrijke rol in het verstevigen van het haar, het herstellen van de huid en een gezonde groeifase van het haar. Haar dat niet voldoende ECM bevat zal dun en futloos aanvoelen.

Trioxidil stimuleert deze ECM eiwitten om daarmee de haarzakjes sterker te maken en het haar steviger te verankeren; ter bevordering van sterker, dikker en voller haar.

Vochtbalans op orde houden

Een gezonde hoofdhuid is essentieel voor gezond haar. Dankzij de ‘moisture-lock’ techniek blijven belangrijke voedingswaarden in de huid en blijft de vochtbalans op orde. Hiermee wordt droge huid en de daarbij behorende irritatie voorkomen.

Niet alleen zorgt dit voor minder jeuk, het helpt ook bij de bevordering van dikker en gezond haar. De actieve ingredienten voorkomen inflammatie (ontsteken) en  beperken daarmee de schade van vrije radialen. 

Trioxidil Kopen

Trioxidil zit in de nieuwste producten van Foligain. Je hebt de Foligain shampoo, de Foligain conditioner en de Foligain Lotion. Je kunt deze producten bij ons makkelijk en betrouwbaar kopen. Voor 23:45 besteld = morgen in huis.

Trioxidil voor vrouwen

Er is ook een speciale lijn voor vrouwen die afgestemd is op de vrouwelijke hoofdhuid. De ingrediënten zijn iets milder omdat de hoofdhuid van vrouwen vaak iets gevoeliger is. Wij hebben zowel de producten voor mannen als voor vrouwen op voorraad.

Resultaten van Trioxidil

Trioxidil ervaringen

De ingrediënten in dit vooruitstrevende middel hebben meerdere wetenschappelijke studies ondergaan, zowel ex vivo als in vitro. Dit bevestigd de positieve resultaten voor haargroei; met zelfs een studie die laat zien dat het sneller werkt dan minoxidil.

In een studie van 4 maanden in een gecontroleerde klinische setting werd aangetoond dat Trioxidil de anagen/telogene groeifase van het haar bijna twee keer zo veel werd vergeleken de controle groep. In de anagene fase groeien de haren. Meer informatie vind je op de pagina van de fabrikant.

Ingrediënten Trioxidil

De ingrediënten in Trioxidil zijn uitgebreid onderzocht en hebben meerdere studies ondergaan. Hieruit kwam naar voren dat de haargroei werd bevordert. In een van de onderzoeken bleek de lotion sneller te werken dan minoxidil. In een studie van vier maanden bleek dat dankzij de lotion de verhouding van anagene / telogene fase werd verdubbeld. Dit betekend dat de haren twee keer zo lang in de groeifase waren ten opzichte van de groep die geen Trioxidil gebruikte. Hieronder lichten wij de belangrijkste ingrediënten toe.

Trichogen

Een combinatie van kruidenextracten zorgen voor de effectieve werkzaamheid an Trichogen. De kruiden stimuleren de circulatie van de hoofdhuid en stimuleren hierbij de haargroei. Het is een natuurlijk alternatief voor minoxidil. Een groot voordeel van Trichogen is dat het ook op lange termijn voordelig is voor het haar. Hier vind je de bijbehorende studie. Je vind dit ingredient terug in alle drie de Trioxidil producten van Foligain, en vormt samen met Procapil en Capixyl een geavanceerde formule tegen haaruitval.

Procapil

Procapil focust op de voornaamste redenen van haaruitval. Hieronder vallen slechte circulatie in de hoofdhuid, het verouderen van haarzakjes en de beschadiging door het DHT hormoon. Door deze effecten aan te pakken kan het effectief haaruitval bestrijden. Procapil bestaat uit drie 3 actieve substanties die elkaar versterken, en meerdere studies hebben waaruit blijkt dat ze effect hebben op zowel de haargroei als op haaruitval. Het vermindert de productie van DHT, helpt de bloedspiegel te reguleren wat kan zorgen voor extra haargroei, en helpt de haarwortel sterker te verankeren voor sterker haar.

Capixyl

Dit innovatieve en unieke complex is ontwikkeld om het proces van haaruitval te bestrijden. Capixyl is zo effectief omdat het zowel de haargroei stimuleert als helpt om ontstekingen in de hoofdhuid  te voorkomen. Capixyl bevat onder andere rood klaverextract dat vol zit met Biochanine A. Dit kan helpen bij de regulatie van DHT waardoor dit schadelijke hormoon minder effect heeft op de haarzakjes. Daarnaast kan helpen om de eiwitten rondom de haarzakjes sterker te laten verankeren. Download de volledige studie voor meer informatie.

 

Capixyl werking

Bekijk alle Trioxidil producten

Hoe werkt Foligain?

In de video hieronder vind je meer informatie over de werking van Foligain en Trioxidil.

Klinische studies Foligain

Trioxidil is een ingredient dat ontwikkeld is door Foligain; 1 van de grootste merken met producten tegen haaruitval. Zij hebben een reeks klinische studies gevoerd waaruit blijkt of de Foligain producten werken en welke resultaten hiermee behaald worden.

De titel van deze studie is “A study to evaluate the efficacy of Foligain Trioxidil regimen: Shampoo, Conditioner, Treatment – For men & Women”. Vrij vertaald komt dit neer op “Een studie om het effect van een Foligain Trioxidil behandeling te meten”.

Jaar: 2019
Onderzoekers: Princeton Consumer Research Corp.
Methode: Monadisch (klinische expert), gecontroleerd (tellen met een frictie borstel); en door zelf waarneming.
Proefpersonen: 30 mannen en 30 vrouwen, 18-75 jaar oud, die zelf hebben waargenomen dat het haar begint uit te dunnen of broos wordt
Duur: 120 dagen (4 maanden)
Project: Foligain Trioxidil Shampoo, Conditioner en Topische behandeling voor mannen en vrouwen. De personen gebruikte de shampoo en conditioner 3-5 keer per week. De topische behandeling werd iedere dag gebruikt volgens de instructies.

Conclusie resultaten

Tijdens de studie was er een significante verbetering in de glans,volume, dikte, zachtheid van het haar en de gezondheid van de hoofdhuid. De haarsterkte was significant verbeterd gedurende de 4 maanden periode. Het aantal haren was ook toegenomen met 6.15 haren per gemeten stukje (van 126.41 aar 132.56). Ook het aantel gebroken haren was significant verminderd. Uit de zelf metingen bleken de proefpersonen erg tevreden zijn met de resultaten en beoordelen de producten als erg wenselijk.

Foligain resultaten aantal harenFoligain minder haaruitvalFoligain volumeFoligain klinische studieFoligain resultaten voor en na