Toppik is met name bekend om hun Haarvezels. Een handig poeder dat je in je haar kunt strooien om dunner wordend haar te verbergen. Voor meer informatie kijk je op onze pagina Wat is Toppik.

Toppik Gebruiken

Toppik is enorm makkelijk in gebruik en duurt vaak minder dan een minuutje. Volg onderstaande stappen om de Haarvezels aan te brengen:

  1. Droog en stijl je haar zoals je dat altijd doet
  2. Strooi nu zachtjes de haarvezels over het gebied met dunner wordend haar
  3. Veeg zachtjes door je haar om de vezels te verdelen
  4. Indien gewenst kun je het haar nog lichtjes doorkammen of borstelen
  5. Klaar! Je hebt nu jouw dunner wordend haar omgetoverd tot dik haar.

Hoe werkt Toppik?

Toppik Concealer bestaat uit allemaal kleine vezeltjes die door middel van statische lading aan je haren hechten. De vezels bestaan uit natuurlijk Keratine Eiwitten, hetzelfde soort dat ook gewoon in je haar voorkomt. In plaats van een dun haar lijkt je haar na gebruik veel dikker, het plaatje hieronder geeft een illustratie van hoe het werkt. Dankzij deze vezels lijkt het haar een stuk dikker.

 

Dit is een visualisatie van de haren voor gebruik van de Toppik Haarvezels. Ze hebben weinig dikte en zorgen voor zichtbaar dunner haar.

 

Na gebruik hechten de haarvezels zich aan de haren dankzij natuurlijke statische energie. Hierdoor lijkt het haar een stuk dikker en is de hoofdhuid niet meer zichtbaar.

 

 

 

Welke Toppik producten zijn er?

Toppik heeft een hele reeks aan producten. Hierboven is met name gesproken over de haarvezels, maar ze hebben ook een shampoo, conditioner en hair fattener. Deze producten was je uit na gebruik en zijn dus absoluut niet waar te nemen. De shampoo en conditioner zijn heel makkelijk in gebruik en kun je gewoon gebruiken in plaats van je huidige shampoo. Zo heb je wel gedeeltelijk het effect van Toppik, zonder dat het extra moeite kost. Voor een maximaal effect gebruik je echter wel Toppik haarvezels.