Toppik

Toppik is een Amerikaanse merk dat producten ontwikkeld om haaruitval en dunner wordend haar te verbergen. Hun Toppik Hair Building Fibers is hun meest bekende product, maar zij hebben ook nog andere producten die helpen om kale plekken op het hoofd te verbergen. Deze producten helpen om dun haar meer structuur en volume te geven, waardoor dun haar weer dikker lijkt.

Toppik Haarvezels

Deze Toppik Hair Building Fibers zijn een een soort poeder dat je over het haar strooit. Hierbij hecht het direct aan het haar dankzij de statische lading, waardoor je haar weer dikker lijkt. Het cosmetische effect hiervan is enorm; omdat je op deze manier dun haar of zelfs kale plekken volledig kunt verbergen. Je kunt zo op een zeer makkelijke manier dun haar verbergen met deze handige haarverdikker. Zie hier een handleiding over het gebruik van Toppik.

Kleuren Toppik

De haarvezels zijn beschikbaar in meerdere kleuren zodat ze matchen bij jouw haar. Wij hebben alle kleuren op voorraad. Zo vind je bij ons deze haarverdikker in de kleuren Zwart, Donkerbruin, Midden bruin, Lichtbruin, Donkerblond, Middenblond, Lichtblond, Grijs en Wit. Daarnaast kun je ze verkrijgen in verschillende formaten: 3 gram, 12 gram, 27.5 gram en 55 gram.

Het is belangrijk om de juiste kleur voor jouw haarkleur te kiezen. Het komt vaak voor dat iemand niet 1 maar meerdere haar tinten heeft. Het is dan mogelijk om twee kleuren haarvezels door elkaar te gebruiken voor een nog natuurlijker effect. Dit is afhankelijk van jouw haarkleur en kan mee geëxperimenteerd worden. Mocht jij hierover advies willen vraag het ons dan gerust. Over het algemeen adviseren wij om als eerste de meest voor de hand liggende kleur te kiezen die bij jouw haartype past, en daarna eventueel te experimenteren. De resultaten bij het eerste gebruik zijn vaak al overtuigend.

Toppik Spray

Toppik Spray is ook wel bekend onder Toppik Colored Hair Thickener.
Het is het nieuwste product van dit bekende merk. Het levert de kwaliteit van de gebruikelijke Haarvezels in een handige en snel aan te brengen spray. Deze Haarvezels Spray is de opvolger van Fullmore. Ideaal voor een finishing touch bij het gebruik van de reguliere Haarvezels of als stand-alone product. Met deze spray kun je in zeer korte tijd dun haar en kale plekken verbergen.Houdt de bus op ongeveer 30cm afstand en verdeel gelijkmatig over het haar. De spray zal direct aan de haren binden en het haar opvullen. Het geeft tevens fixatie en stevigheid aan het haar. Houdt voldoende afstand en spray niet te veel zodat het een mooi natuurlijk effect geeft.

Verkrijgbaar in Lichtbruin, Middenbruin , Donkerbruin en Zwart.

Toppik Spray (Colored Hair Thickener)

Toppik Shampoo

Toppik staat bekend om hun haarvezels; maar ze hebben ook een hele goede Toppik shampoo en Toppik conditioner. Zelf omschrijven ze het als ‘Toppik hair building shampoo’.

Deze producten zijn erg goed geschikt om meer volume te geven aan dun haar. Dankzij het gebruik van keratine en andere eiwitten (zoals soja en tarwe) geeft het een flinke boost aan je haar, het ‘bouwt het je haar’. De Toppik shampoo reinigt en verstevigd zwak of beschadigd haar, en laat het schoon en zacht achter na gebruik. De Conditioner geeft nieuw leven aan dun haar; en heeft ook nog extra ingrediënten zoals Aloe Vera om het haar te versterken. De producten verdikken het haar tot maar liefst 70% met natuurlijke keratine proteïnen die wordt toegevoegd aan de binnenzijde van de haarschacht. Deze Keratine proteïnen zijn dezelfde organische proteïnen die je haar van nature heeft. Het haar zwelt op, ziet er beter uit en voelt beter aan. Deze speciale formule is als aanvulling voor het gebruik van Toppik Hair Building Fibers.

Wij hebben deze producten uitgebreid getest; en zowel de shampoo als conditioner geven flink meer volume aan dun haar. Na gebruik lijkt je haar dikker en voller. Je hoofdhuid valt minder op en dun haar geeft weer meer omvang. De shampoo is ook te koop in een handige set genaamd ‘Toppik hair Care Set‘. Met dit pakket koop je de Shampoo, Conditioner en Hair Fattener voor een voordelige prijs, en heb je direct alles in huis voor de basis van dikker haar. Je kunt dit opvolgen met de eerder vermelde Haarvezels.

Gebruiksaanwijzing

Masseer de Toppik shampoo zachtjes in je haar en zachtjes over de hoofdhuid. Spoel goed uit. Gebruik vervolgens de Conditioner. Zorg ervoor dat je het gehele haar bedekt, dus ook de puntjes en uiteindes. Laat het 60 seconden intrekken en spoel vervolgens goed en voorzichtig uit. Eventueel kun je dit nog opvolgen met Toppik Hair Fattener. Dit is een zeer geconcentreerde behandeling van keratine proteïnen en voedingsstoffen die diep in de wortel van het haar doordringen. Breng Toppik Hair Fattener aan door met de vingertoppen vanaf de huid langs het haar te strijken. Zorg ervoor dat het product gelijkmatig over het haar wordt verdeeld, spoel niet uit na gebruik.

Accessoires

Naast hun hoofdproducten bestaat er ook nog accessoires om het gebruik van de haarvezels verder te verbeteren. Deze accessoires kan helpen om de vezels preciezer aan te brengen of nog beter te laten hechten. Zo kun je met behulp van de handige Spray Applicator de vezels op een zeer precies punt aanbrengen, handig voor de randjes van je haar. De Fiberhold Spray kan helpen om de haarvezels nog sterker te laten hechten, al is dit niet perse nodig. Het kan handig zijn wanneer je extremere condities verwacht, zoals harde wind of flink sporten.

Eigenschappen

  • Verbergt kale plekken
  • Snel en makkelijk aan te brengen
  • Is vrijwel onzichtbaar
  • Wind bestendig
  • Water bestendig
  • Geeft een geweldig visueel effect
  • Kan eventueel meerdere dagen in je haar blijven zitten

Is Toppik iets voor mij?

Deze lastig is uiteraard lastig te beantwoorden; maar het is verstandig om het rijtje van voordelen en nadelen hierboven goed door te nemen. Toppik zal vrijwel zeker een prachtig visueel effect hebben. Je haar lijkt echt dikker en voller, en je kunt uitdunnende plekken perfect verbergen. Het is echter wel een handeling die je steeds weer moet uitvoeren (een beetje zoals tandenpoetsen). Je kunt het wel meerdere dagen laten zitten, maar sommige mensen vinden het toch vervelend. Je moet dus zelf bepalen of Toppik voor jou de moeite waard is.

Valt Toppik niet op?

Veel mensen zijn bang dat anderen het zullen zien dat ze Toppik in hun haar hebben. Zolang je het goed gebruikt zal waarschijnlijk niemand het zien. Alleen als je teveel (overmatig) gebruikt gaat het opvallen, omdat de haarvezels dan niet in het haar maar op de hoofdhuid komen. Bij normaal gebruik is Toppik vrijwel onzichtbaar.

Toppik Pasta /Couvre

Voorheen had Toppik ook nog een ander product onder de naam Couvre. Dit was een soort pasta die je op de hoofdhuid kon aanbrengen. Hierdoor kwam de kleur van de hoofdhuid meer overheen met de kleur van het haar, waardoor dunne plekken minder opvielen. Dit product is helaas uit de handel genomen, maar wij hebben wel een prachtige opvolger in de vorm van KMAX. Dit in Italie ontwikkelde product geeft eigenlijk nog betere resultaten en wij zijn dan ook blij dit product aan te kunnen bieden. De KMAX Scalp Shader is direct verkrijgbaar in meerdere kleuren.