Revita ShampooRevita Shampoo is samen met Revita Conditioner een van de meest gebruikte combinaties tegen haaruitval. Deze shampoo en conditioner zijn zacht voor je haar, maar pakken wel de onderliggende oorzaak van haaruitval aan en zorgen voor steviger en dikker haar.

Revita Shampoo

Revita zit boordevol ingredienten die de oorzaak van haaruitval aanpakken. De grootste oorzaak van erfelijke haaruitval is DHT, een zeer sterk hormoon dat je haarzakjes kan aanvallen; en zorgt voor het kleiner worden en uiteindelijk afsterven van het haarzakje. Revita Shampoo gaat deze DHT tegen en vermindert de vrije DHT op de hoofdhuid. Hierdoor neemt de hoeveelheid van dit hormoon af waardoor de haarzakjes minder worden aangevallen.

Tegelijkertijd levert Revita een waslijst aan ingrediënten die je haar dikker en sterker maken. Emu oil zorgt voor hydratatie, biotine maakt je haar steviger. Spin traps vechten tegen vrije radicalen die het haar en de hoofdhuid beschadigen. Apple polyphenol gaat haaruitval tegen en maakt het haar dikker. Rooibos kalmeert de hoofdhuid. Kortom, Revita Shampoo zit vol met goede ingrediënten die haaruitval tegen gaan en een boost geven aan je haar en hoofdhuid.

Revita Conditioner

Naast deze zeer goede shampoo bestaat er ook nog een conditioner: Revita Conditioner. Deze conditioner heeft opnieuw een lading aan ingredienten die de natuurlijke gezondheid van je haar ondersteunen en haaruitval tegen gaan. Door het gebruik van microspheres die dankzij een zorgvuldig wetenschappelijk proces zijn ontwikkeld, blijft de conditioner maar liefst 12 uur lang werken tegen haaruitval. Hierdoor wordt DHT vermindert, ook lang nadat je gedoucht hebt. Revita Conditioner zorgt voor gezonder en steviger haar dat sneller groeit. Het vermindert shedding en verbeterd de algemene gezondheid van je hoofdhuid.