Revita ShampooRevita

Revita Shampoo is samen met Revita Conditioner een van de meest gebruikte shampoo’s tegen haaruitval. Deze producten zijn zacht voor je haar, maar pakken wel de onderliggende oorzaak van haaruitval aan en helpen mee aan steviger en dikker haar. Al jarenlang staat hij bovenaan het lijstje van favoriete shampoo’s voor meer haargroei en minder haaruitval.

Revita Shampoo

Revita Shampoo zit boordevol ingrediënten die de oorzaak van haaruitval aanpakken. De grootste oorzaak van erfelijke haaruitval is DHT, een sterk hormoon dat je haarzakjes kan aanvallen. DHT zorgt voor het kleiner worden en uiteindelijk afsterven van het haarzakje. Revita Shampoo gaat deze DHT tegen en vermindert de vrije DHT op de hoofdhuid. Hierdoor neemt de hoeveelheid van dit hormoon af waardoor de haarzakjes minder worden aangevallen.

Tegelijkertijd levert Revita een waslijst aan ingrediënten die je haar dikker en sterker maken. Emu oil zorgt voor hydratatie, biotine maakt je haar steviger. Spin traps vechten tegen vrije radicalen die het haar en de hoofdhuid beschadigen. Apple polyphenol gaat haaruitval tegen en maakt het haar dikker. Rooibos kalmeert de hoofdhuid. Kortom, Revita Shampoo zit vol met goede ingrediënten die haaruitval tegen gaan en een boost geven aan je haar en hoofdhuid.

Het is ontwikkeld door DS Laboratories, een marktleider op het gebied van producten tegen haaruitval. Hun jarenlange ervaring en wereldwijde team zorgt ervoor dat hun producten uitgebreid worden onderzocht. Naast deze shampoo hebben zij ook een aantal goed werkende lotions. Wij hebben ook een artikel geschreven met meer informatie over Nanoxidil.

Revita Conditioner

Naast deze zeer goede shampoo bestaat er ook nog een conditioner: Revita Conditioner. Deze conditioner heeft opnieuw een lading aan ingrediënten die de natuurlijke gezondheid van je haar ondersteunen en haaruitval tegen gaan. Door het gebruik van microspheres die dankzij een zorgvuldig wetenschappelijk proces zijn ontwikkeld, blijft de conditioner maar liefst 12 uur lang werken tegen haaruitval. Hierdoor wordt DHT vermindert, ook lang nadat je gedoucht hebt. Revita Conditioner zorgt voor gezonder en steviger haar dat sneller groeit. Het vermindert shedding en verbeterd de algemene gezondheid van je hoofdhuid.

Je kunt bij ons beide producten makkelijk online kopen. Wanneer je voor 23:45 besteld heb je ze morgen al in huis.

Meer informatie

Revita gebruiken

Het wordt aangeraden om de shampoo en conditioner 4 keer per week te gebruiken. Maak je haar goed nat, breng de juiste hoeveelheid shampoo aan masseer deze zachtjes in. Laat het vervolgens 1 tot 2 minuten intrekken voordat je het uitwast. Herhaal dit maar laat het nu langer in je haar zitten, 3 tot 5 minuten. Als jij merkt dat je haar wat droog wordt verminder dan de intrek tijd met een halve minuut. Het is verstandig om DS Laboratories Revita shampoo op te volgen met Revita Conditioner. Breng deze aan na de shampoo en laat opnieuw 2 tot 4 minuten intrekken. Veel mensen ervaren een licht tintelend gevoel, dit is volledig normaal en kan geen kwaad. Sterker nog, het zijn juist de ingrediënten aan het werk.

Revita is veilig te gebruiken met lotions en topicals zoals Spectral DNC-N. Er is geen interactie tussen deze lotions en kunnen samen gebruikt worden.  Van de producten zijn geen bijwerkingen bekend. Het is wel verstandig om de gebruiksaanwijzing te volgen. Alle ingrediënten zijn uitvoerig getest en sommige zou je gewoon kunnen innemen zonder problemen. De ingrediënten in Revita hechten aan de hoofdhuid dankzij nano speciaal geladen microsferen. Dit systeem zorgt ervoor dat de ingrediënten lang effectief blijven voor een maximaal effect, zelfs tijdens zweten en zwemmen. Er is een meetbaar effect gemeten tot 12 uur na gebruik.

Ingrediënten

Een combinatie van ingrediënten komt samen voor maximale effectiviteit. Hieronder staan enkele ervan uitgelicht.

  • Spin Traps (Phenyl Butyl Nitrone) is erop gericht op vrije radicalen tegen te gaan en te corrigeren voordat ze schade kunnen aanrichten.
  • Apple Polyphenol (Procyanidin B2 & C1) is al vaker in onderzoek aangetoond als zeer effectief tegen haaruitval. In deze onderzoeken kregen de subjects meer en ook dikker haar. Er is zelfs een onderzoek dat claimt dat dit 200% effectiever is dan Minoxidil.
  • Copper Peptides (Koper peptides) ondersteund groei van de haar.
  • Rooibos kalmeert de hoofdhuid.
  • Caffeine, Aminozuren en Emu Olie ondersteunen stimuleren de haargroei en helpen met haargroei, ook gelinkt aan stimulatie van de haarzakjes.
  • Biotine versterkt de algemene conditie van het haar

Daarnaast bevat Revita geen SLS, Parabenen of andere schadelijke stoffen.

Revita Shampoo ervaringen

De eerste tip over dit producten kregen wij vanuit de blog EerlijkOverHaaruitval.nl, die dit product beschreef als de nummer 1 shampoo tegen haaruitval. Na hun uitgebreide review te hebben gelezen zijn we zelf onderzoek gaan doen, waarbij we met name keken naar gebruikers ervaringen zoals omschreven op het forum van Haarweb en Hairlosstalk. Al snel bleek dat er wereldwijd vele duizenden tevreden gebruikers waren, die allemaal gunstige effecten van deze shampoo rapporteerden. Deze reviews vol met positieve ervaringen zijn erg overtuigend.

Inmiddels gebruiken een aantal van onze medewerkers de shampoo ook naar alle tevredenheid. Het vormt een degelijke basis als ondersteuning en met name in combinatie met een lotion en supplementen kan het helpen om haaruitval te verminderen. Wij nodigen je van harte uit om jouw ervaringen met ons te delen.

Hoe lang doe je met Revita?

Bij de aankoop van een shampoo is het uiteraard belangrijk dat je weet hoe lang je ermee doet. Deze shampoo bevat 205 ml en de conditioner bevatten 210 ml. Hierbij is het goed om op te merken dat beide producten sterk geconcentreerd zijn en dat je maar een beetje nodig hebt per keer. Gebruik niet te veel shampoo, dit is nergens voor nodig. Bij kort tot normaal haar heb je ongeveer de hoeveelheid ter grootte van een munt nodig.

Het wordt aangeraden om de shampoo 2x achter elkaar te gebruiken. De eerste keer voor 1-3 minuten en de tweede keer 3-5 minuten. Indien je wilt besparen is het mogelijk de eerste keer met een milde, SLS vrije shampoo je haren te wassen. Hiermee maak je je haar en hoofdhuid schoon en is deze klaar voor de gunstige werking van Revita. Hiermee hoef je de shampoo dus maar 1x te gebruiken in plaats van 2 keer. Op internet doen gebruikers er gemiddeld 1 tot 3 maanden mee. Een van onze medewerkers ondersteunt dit, hij zelf doet er ruim 2 maanden mee.

Verpakking

Sinds 2017 hebben alle producten van DS Laboratories een nieuwe verpakking gekregen, inclusief deze shampoo en Conditioner. Hierbij is niet alleen het uiterlijk veranderd, maar ook is de inhoud groter geworden. De shampoo is veranderd van 180 ml naar 205 ml terwijl de prijs hetzelfde is gebleven. Voorheen waren er nog wel eens klachten dat de fles van Revita lekte, deze is nu volledig veranderd en de sluiting is een stuk verbeterd waardoor deze niet meer lekt.

Belangrijk om te vermelden is dat ook de inhoud van de producten is gewijzigd, waarbij de formule is verbeterd aan de hand van nieuwe onderzoeken.

 

Veel gestelde vragen

Hoe kunnen de stamcellen in Revita Conditioner nieuwe haarzakjes ontwikkelen?
Stamcellen kunnen uitgroeien tot elk weefsel, en normale haarzakjes handhaven reserves van die cellen. Om beschadigde haarzakjes te herstellen gebruikt de Conditioner plantaardige stamcellen. Deze vertonen veel van dezelfde eigenschappen en plasticiteit als menselijke cellen.

Worden de haarzakjes gevoed?
De producten bevatten verschillende ingrediënten met voedingseigenschappen: arginine, een metabolische voorloper van stikstofmonoxide, citrulline, een aminozuur, inositol, een cyclische alcohol waarvan een tekort verbonden is aan kaalheid, lupine extract, rijk aan peptiden en vitaminen, en tyrosine, een aminozuur dat plasma transmissie doet toenemen.

Welke resultaten kan ik verwachten?
De voordelen van deze shampoo en conditioner zijn direct zichtbaar. Vanaf het eerste gebruik zul je een verbetering zien in het Volume van je haar. Na enkele weken tot maanden zullen de ingrediënten de tijd hebben gehad om de haarstructuur zelf te verbeteren, waarbij dun haar weer dikker is geworden. De producten kunnen gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen en is volledig veilig in gebruik. Alle producten zijn goedgekeurd voor topisch gebruik en helpen samen om de hoofdhuid te verbeteren. Wanneer de gewenste resultaten bereikt zijn is het verstandig om de producten te blijven gebruiken om de hoofdhuid in gezonde conditie te behouden.