Neofollics

NeoFollics shampooNeofollics is een Nederlandse speler op de markt tegen haaruitval producten, bekend van hun Shampoo tegen haaruitval en Lotion voor haargroei. Hun Wetenschappelijke aanpak en grondige onderzoek heeft erbij geholpen aan de alsmaar stijgende populariteit. Ze baseren hun ingrediënten op de laatste medische en cosmetische onderzoeken; en doen daarnaast ook nog hun eigen onderzoek.

Ze ontwikkelen praktische oplossingen tegen haaruitval, en maakt ze voor iedereen beschikbaar met effectieve producten. Bovendien is het bedrijf in Nederland gevestigd, waar strenge regels en voorwaarden gelden. De producten bevatten de ideale dosis, wetenschappelijk bewezen ingrediënten om haaruitval te verminderen.

Neofollics ervaringen

De producten worden gekenmerkt door vier eigenschappen:

 • Bewezen effectief: ze gebruiken alleen kwaliteit ingrediënten met een wetenschappelijk bewezen effect op haargroei.
 • Hoge Concentraties: de producten zijn geformuleert met een hoge (optimale) concentratie van de actieve ingredienten
 • Maximale resultaten: Meerdere methodes werken samen voor een maximaal positief effect
 • Gebruiksgemak: Prettig en makkelijk om te gebruiken, waardoor lange termijn resultaten makkelijker behaald kunnen worden.

Neofollics ontwikkeld effectieve oplossing voor mensen die last hebben van haaruitval of dunner wordend haar. Hun producten zijn gebaseerd op de laatste technologische innovaties en wetenschappelijk onderzoek. De ervaringen zover zijn positief te noemen en de producten worden veelal goed ontvangen op diverse haar-forums. De laatste maanden stijgen het aantal verkopen en hebben wij ook een hoop terugkerende klanten, een teken dat men erg tevreden is.

Waar andere producten in deze categorie soms wel de juiste ingrediënten bevatten, hebben ze zo een lage dosis dat ze in werkelijkheid bijna niks doen. De producten van Neofollics zijn zo gedoseerd dat ze de perfecte hoeveelheid van de werkzame stof bevatten, zodat het een optimale werking heeft. Daarnaast blijft het onderzoek voortdurend doorlopen. Ze kijken zowel naar wereldwijde resultaten als naar hun eigen onderzoek, om de producten steeds verder te verbeteren.  De producten voldoen aan strenge Europese normen en zijn uitvoerig dermatologisch getest. Zo weet je zeker dat het product veilig is om te gebruiken.

Naast de actieve, werkzame ingrediënten bevatten producten ook altijd andere ingrediënten; bijvoorbeeld om het vloeibaar te maken of om het een bepaald geurtje te geven. De producten van Neofollics bevatten zo min mogelijk onnodige ingrediënten, en de dingen die nodig zijn worden gekozen voor hun hoge kwaliteit en milde karakter. Zo worden er geen sulfaten, parabenen of andere stoffen gebruikt die schadelijk kunnen zijn voor het haar en de hoofdhuid. Meer informatie vind je ook op website van de fabrikant.

Producten Neofollics

Er zijn inmiddels vier producten op de markt die samen werken om haaruitval te verminderen en haargroei bevorderen.

Neofollics Shampoo

Hun shampoo is flink in populariteit gegroeid en is een zeer geschikte vervanging voor een reguliere shampoo. Deze Shampoo is een milde, verzorgende shampoo die haargroei stimuleert en haaruitval vermindert. De shampoo is uiteraard SLS vrij en bevat geen agressieve middelen die de hoofdhuid kunnen beschadigen.

Neofollics Lotion

De Lotion dient dagelijks aangebracht te worden op de hoofdhuid en geeft extra stimulatie aan de haarzakjes om zo de haargroei te bevorderen. Het kan gebruikt worden als aanvuling op je huidige regime tegen haaruitval, of als product op zichzelf. Over het algemeen zal een lotion een sterkere werking hebben dan de shampoo, omdat deze gedurende de hele dag kan intrekken. De shampoo helpt om de hoofdhuid in ideale conditie te brengen waarna deze lotion de hele dag zijn werking kan doen.

Neofollics tablets

Deze tabletten zijn een voedingssupplement dat je dagelijks dient in te nemen. Het helpt om haaruitval te verminderen op meerdere manieren. Ze bevatten een combinatie van doeltreffende ingrediënten die haargroei stimuleren, haaruitval verminderen en helpen om het haar meer dikte te geven.

Neofollics Conditioner

De conditioner is de laatste stap in de verzorging van jouw haar. Ideaal als opvolging van de shampoo en bevordert de effectiviteit van de andere producten.

Hoe werkt Neofollics

De lijn van Neofollics bestaat uit een shampoo, conditioner, lotion en een voedingssupplement. Deze producten werken op verschillende manieren samen om haargroei effectief te stimuleren:

 1. Stimuleren van de haargroei
 2. Periode van haargroei verlengen
 3. Hoofdhuid verbeteren en ontstekingen, jeuk en roos verminderen
 4. Belangrijke voedingsstoffen leveren op de juiste plek, de hoofdhuid
 5. Gezondheid van de hoofdhuid en haarzakjes verbeteren
 6. Miniaturisatie van de haarzakjes voorkomen
Of het nu gaat om erfelijk haarverlies, hormonaal haarverlies of om dunner wordend haar door een tijdelijke (stress) situatie, door de verschillende Neofollics producten met elkaar te combineren ontstaat er een persoonlijke behandeling voor elk type haarprobleem. Neofollics biedt dan ook verschillende behandelingen aan, van beginnend haarverlies tot een extra krachtige behandeling bij gevorderd haarverlies.
 • Alle producten zijn geschikt voor mannen & vrouwen
 • Één behandeling voor elk type haaruitval
 • Gemakkelijk te gebruiken producten
 • Passende producten voor jouw situatie

Waarom Neofollics?

Neofollics gelooft er in dat het oplossen van een haar probleem bestaat uit 3 dingen: de juiste ingrediënten, in een gemakkelijk te gebruiken product, passend bij jouw situatie. Haargroeibehandelingen vereisen doorzettingsvermogen en geduld om de maximale resultaten te bereiken. Zij vertalen dan ook de nieuwste (bio)technologische ontwikkelingen en onderzoeken over haargroei naar kwalitatieve, hoog gedoseerde producten die effectief en gebruiksvriendelijk zijn. Hierdoor wordt het gemakkelijker om een behandeling vol te houden, resultaat te behalen en weer controle te hebben over jouw haar!

De gebruikte ingrediënten worden wetenschappelijk onderbouwt.  Zo kunnen zij aantonen dat de Neofollics producten daadwerkelijk resultaat leveren. Daarnaast zijn zij transparant in de werking van de producten, en wat je kunt verwachten. Neofollics producten ondersteunen het natuurlijke proces van het lichaam en dragen hierdoor bij aan een gezonde, natuurlijke haargroei.

Neofollics focust volledig op haargroei en op het doorgronden van de mechanismen die haargroei bevorderen en haarverlies veroorzaken. Bij veel producten gaat gebruiksgemak of design voorop, waardoor ze een dergelijk lage hoeveelheid werkzame stoffen bevatten dat ze niet (goed) werken. Bij Neofollics streven ze ernaar behandelingen tegen haarverlies te ontwikkelen die zo effectief mogelijk zijn, tegen een aantrekkelijke prijs, zonder afbreuk te doen aan het gebruiksgemak. Het kunnen kiezen voor een goed product, zou geen keuze tussen twee kwaden moeten zijn.