Neofollics

NeoFollics shampooNeofollics is een Nederlandse speler op de markt tegen haaruitval producten, bekend van hun Shampoo tegen haaruitval en Lotion voor haargroei. Hun Wetenschappelijke aanpak en grondige onderzoek heeft erbij geholpen aan de alsmaar stijgende populariteit. Ze baseren hun ingrediënten op de laatste medische en cosmetische onderzoeken; en doen daarnaast ook nog hun eigen onderzoek.

Ze ontwikkelen praktische oplossingen tegen haaruitval, en maakt ze voor iedereen beschikbaar met effectieve producten. Bovendien is het bedrijf in Nederland gevestigd, waar strenge regels en voorwaarden gelden. De producten bevatten de ideale dosis, wetenschappelijk bewezen ingrediënten om haaruitval te verminderen.

Neofollics ervaringen

De producten worden gekenmerkt door vier eigenschappen:

  • Bewezen effectief: ze gebruiken alleen kwaliteit ingrediënten met een wetenschappelijk bewezen effect op haargroei.
  • Hoge Concentraties: de producten zijn geformuleert met een hoge (optimale) concentratie van de actieve ingredienten
  • Maximale resultaten: Meerdere methodes werken samen voor een maximaal positief effect
  • Gebruiksgemak: Prettig en makkelijk om te gebruiken, waardoor lange termijn resultaten makkelijker behaald kunnen worden.

Neofollics ontwikkeld effectieve oplossing voor mensen die last hebben van haaruitval of dunner wordend haar. Hun producten zijn gebaseerd op de laatste technologische innovaties en wetenschappelijk onderzoek. De ervaringen zover zijn positief te noemen en de producten worden veelal goed ontvangen op diverse haar-forums. De laatste maanden stijgen het aantal verkopen en hebben wij ook een hoop terugkerende klanten, een teken dat men erg tevreden is.

Waar andere producten in deze categorie soms wel de juiste ingrediënten bevatten, hebben ze zo een lage dosis dat ze in werkelijkheid bijna niks doen. De producten van Neofollics zijn zo gedoseerd dat ze de perfecte hoeveelheid van de werkzame stof bevatten, zodat het een optimale werking heeft. Daarnaast blijft het onderzoek voortdurend doorlopen. Ze kijken zowel naar wereldwijde resultaten als naar hun eigen onderzoek, om de producten steeds verder te verbeteren.  De producten voldoen aan strenge Europese normen en zijn uitvoerig dermatologisch getest. Zo weet je zeker dat het product veilig is om te gebruiken.

Naast de actieve, werkzame ingrediënten bevatten producten ook altijd andere ingrediënten; bijvoorbeeld om het vloeibaar te maken of om het een bepaald geurtje te geven. De producten van Neofollics bevatten zo min mogelijk onnodige ingrediënten, en de dingen die nodig zijn worden gekozen voor hun hoge kwaliteit en milde karakter. Zo worden er geen sulfaten, parabenen of andere stoffen gebruikt die schadelijk kunnen zijn voor het haar en de hoofdhuid. Meer informatie vind je ook op website van de fabrikant.

Producten Neofollics

Er zijn inmiddels vier producten op de markt die samen werken om haaruitval te verminderen en haargroei bevorderen.

Neofollics Shampoo

Hun shampoo is flink in populariteit gegroeid en is een zeer geschikte vervanging voor een reguliere shampoo. Deze Shampoo is een milde, verzorgende shampoo die haargroei stimuleert en haaruitval vermindert. De shampoo is uiteraard SLS vrij en bevat geen agressieve middelen die de hoofdhuid kunnen beschadigen.

Neofollics Lotion

De Lotion dient dagelijks aangebracht te worden op de hoofdhuid en geeft extra stimulatie aan de haarzakjes om zo de haargroei te bevorderen. Het kan gebruikt worden als aanvuling op je huidige regime tegen haaruitval, of als product op zichzelf. Over het algemeen zal een lotion een sterkere werking hebben dan de shampoo, omdat deze gedurende de hele dag kan intrekken. De shampoo helpt om de hoofdhuid in ideale conditie te brengen waarna deze lotion de hele dag zijn werking kan doen.

Neofollics tablets

Deze tabletten zijn een voedingssupplement dat je dagelijks dient in te nemen. Het helpt om haaruitval te verminderen op meerdere manieren. Ze bevatten een combinatie van doeltreffende ingrediënten die haargroei stimuleren, haaruitval verminderen en helpen om het haar meer dikte te geven.

Neofollics Conditioner

De conditioner is de laatste stap in de verzorging van jouw haar. Ideaal als opvolging van de shampoo en bevordert de effectiviteit van de andere producten.