JASON Shampoo en Conditioner

Wij mogen met trots de shampoo’s en conditioners van het merk JASON aanbieden. JASON is opgericht in 1959; waarbij de focus ligt op natuurlijke producten die ook nog eens hartstikke goed werken. Dankzij hun natuurlijke richtlijnen werken zij al tientallen jaren zonder agressieve chemicaliën aan producten die gewoon werken, zoals ze het zelf omschrijven ‘no-nonsense’. Al hun producten zijn vrij van SLS en parabenen. Verder vermijden zij allerlei vervelende stofjes waaronder petrolaten. De producten van JASON worden niet getest op dieren en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De lijn van JASON shampoo en conditioner is vrij uitgebreid. Via de volgende link kom je bij alle producten van JASON.

Overzicht

Dun haar en haaruitval

De JASON Thin to Thick serie is speciaal ontwikkeld om haaruitval en dunner wordend haar tegen te gaan. Ingredienten zoals Biotine en Panthenol helpen om het haar te verzorgen en de hoofdhuid in optimale conditie te houden voor verbeterde haargroei.

  • Jason Thin to Thick shampoo

    13,95
  • Jason Thin to Thick Conditioner

    13,95
  • Jason Thin to Thick haarspray – Extra volume

    13,95

Droog en breekbaar haar

De Aloe Vera producten helpen om het haar diep te hydrateren. De Aloe Vera shampoo heeft hydratatie aan droog en zwak haar dat makkelijk breekt. De Aloe Vera Conditioner bevat Aloe Vera, Spirulina en Jojoba olie om het haar maximaal te voeden en de natuurlijke vochtbalans van het haar te herstellen.

Beschadigd haar

Voor haar dat beschadigd is bestaat er de speciale Biotine lijn. Het haar kan beschadigd raken door slechte verzorging, door verkeerd te stylen of door invloeden van buitenaf. Let bijvoorbeeld op de schadelijke effecten van zon, chloor en zeewater. De Biotine Shampoo helpt om beschadigd haar te repareren en versterken.  De conditioner voedt de haren om het haar opnieuw kracht te geven.

 

Gevoelige huid

Wanneer jij last hebt van een gevoelige hoofdhuid is het verstandig om producten te gebruiken die speciaal hiervoor zijn ontwikkeld. Dit is precies waar de parfumvrije serie van JASON zich opricht. De shampoo en conditioner bevatten alleen de hoognodige ingrediënten en bevatten geen parfum, kleurstoffen, of andere dingen die je niet nodig hebt. Veilig om te gebruiken bij een gevoelige hoofdhuid.