Shampoo voor gevoelige hoofdhuid

Wanneer je last hebt van een gevoelige hoofdhuid is het belangrijk om je shampoo met zorg uit te kiezen. Veel shampoo’s bevatten ingrediënten die je huid onnodig kunnen irriteren. Let dan met name op stoffen zoals SLS en Parabenen. Maar ook andere onnodige toevoegingen zoals sterke parfum of bepaalde kleurstoffen. Dit is niet alleen erg vervelend, maar ook nog eens slecht voor je haar. De Shampoo’s die wij hieronder behandelen zijn speciaal uitgekozen wanneer je last hebt van een gevoelige huid.

JASON Fragrance Free ShampooJASON Parfumvrije shampoo
Zoals de naam al doet vermoeden bevat deze shampoo geen parfum; en geen andere onnodige stoffen. Zo krijg je alleen de ingredienten die belangrijk zijn voor een goede verzorging en heb je een shampoo die je veilig en met een goed gevoel kunt gebruiken. Uiteraard is ook deze shampoo zonder SLS, bevat het geen parabenen en is het veilig voor gekleurd haar. De toegevoegde natuurlijke Aloe Vera en Vitamine B5 zorgen voor een extra verzorging.

 

JASON_Thin_to_Thick_Extra_Volume_Shampoo_237ml_1371562922-258x275JASON Thin to Thick Shampoo
Hoewel deze shampoo niet speciaal is ontwikkeld voor een gevoelige hoofdhuid hebben we hem toch in dit lijstje meegenomen, omdat wij veel postieve reacties hebben gekregen over deze shampoo. Veel mannen maken melding van dikker haar en een prettige structuur. De shampoo bevat uiteraard geen SLS en voelt zachtjes aan. Voor ons al lange tijd een aanrader, maar wellicht niet geschikt voor mensen die een zeer gevoelige huid hebben of een allergische reactie op parfum.

 

radia shampooRADIA Shampoo
Deze Radia shampoo is ontwikkeld om build-up tegen te gaan en je haar zachtjes maar zorgvuldig schoon te maken. Naast de milde reiniging beschermd het je haar ook nog eens van negatieve invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en het gebruik van chemicaliën. De shampoo voelt goed aan, en zeker in combinatie met de conditioner blijft je haar zijdezacht achter.