Mannen shampoo

Een shampoo voor mannen is niet hetzelfde als een shampoo voor vrouwen. Er zijn duidelijke zaken als geur en uiterlijk die verschillend zijn, maar ook de huid en en de vereisten daarvan zijn anders. De hoofdhuid en haren van een man zijn niet hetzelfde als bij een vrouw, en de shampoo kan hiervoor speciaal ontwikkeld worden.

Houdt er ook rekening mee dat er een groot verschil is tussen een shampoo bij lang haar  of bij kort haar. Bij kort haar moet de shampoo namelijk extra zacht zijn voor de hoofdhuid, omdat dit gedeelte altijd gewassen wordt. Bij lang haar kan af en toe gewisseld worden tussen het wassen van de hoofdhuid en alleen de haarpunten.

Wij hebben ook een speciale pagina over Shampoo’s tegen haaruitval.

Top 3 shampoo voor mannen

Hieronder vind je onze top 3 shampoo’s voor mannen. Indien je last hebt van droog of beschadigd haar adviseren wij ook altijd een goede conditioner.

1. Revita Shampoo

Revita Shampoo beste shampoo in 2017In veel top-10 lijsten op nummer 1. Deze Revita Shampoo is onze winnaar van de beste shampoo voor mannen. SLS vrij, zonder parabenen en met hoogwaardige ingrediënten die haaruitval tegengaan en het haar een voller en dikker uiterlijk geven.

Denk aan ingrediënten als Biotine en rooibos. Deze kalmeren de hoofdhuid, voorkomen jeuk en irritaties, en geven het haar een dikker uiterlijk. MSM en aminozuren helpen bij de haargroei.

De oranje geur, aparte verpakking en lekkere geur zorgen ervoor dat de Revita shampoo prettig aanvoelt en makkelijk te gebruiken is.

Revita shampoo wordt speciaal geadviseerd voor mannen die last hebben van erfelijke haaruitval, maar kan ook door anderen gebruikt worden. Verkrijgbaar in 100ml, 205ml.

2. JASON Thin to Thick Shampoo

Thin to Thick shampoo van JASONEen frisse mint geur, een stevig uiterlijk en speciaal ontwikkeld voor mannen. Deze SLS vrije shampoo bevat natuurlijke ingrediënten die je haar een boost geven en een voller uiterlijk.

De JASON Thin to Thick shampoo voelt verkoelend op de hoofdhuid en laat een prettige geur achter. Dankzij de jarenlange ervaring van JASON met de natuurlijke ingredienten was jij je haren met het beste wat de natuur te bieden heeft. Zacht en rustgevend voor de hoofdhuid.

Biotine, Panthenol en natuurlijke eiwitten geven je haar extra volume en helpen dun haar weer dikker te maken. Een milde shampoo die geschikt is voor dagelijks gebruik.

 

 

3. Neofollics Shampoo

Neofollics is een nieuwe speler op de markt tegen haaruitval producten. Wat hun zeer sterk maakt is hun wetenschappelijke aanpak voor al hun producten. Ze baseren hun ingrediënten op de laatste medische en cosmetische onderzoeken; en doen daarnaast ook nog hun eigen onderzoek.

Neofollics ontwikkeld praktische oplossingen tegen haaruitval, en maakt ze voor iedereen beschikbaar met effectieve producten. Bovendien is Neofollics in Nederland gevestigd, waar strenge regels en voorwaarden gelden.

Hun shampoo is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en zit boordevol ingrediënten die de haargroei bevorderen.