Revita, Revivogen of Regenepure

De strijd tussen de beste shampoo tegen haaruitval blijft doorgaan. Omdat wij niet elke shampoo kunnen bespreken richten wij ons hier op de 4 meest populaire shampoo’s tegen haaruitval. Deze zijn allen van hoge kwaliteit, bevatten geen SLS en zijn speciaal ontwikkeld tegen haaruitval.

Revita

Revita ShampooDeze befaamde shampoo is het resultaat van jarenlang onderzoek door DS Laboratories. Revita is SLS vrij, bevat een waslijst aan ondersteunende ingrediënten en is erg prettig in gebruik. Eerst was het grootste nadeel van Revita de verpakking (fles ging makkelijk open), maar tegenwoordig is de verpakking aangepast waardoor deze een stuk prettiger in gebruik is. Wij hebben een tijd geleden deze shampoo nader bekeken: Meer informatie over Revita.

Revita zelf heeft een oranje kleur, ruikt lekker en voelt voor je haar. De gerenommeerde blog ‘eerlijkoverhaaruitval‘ heeft dit product uitgeroepen tot de nummer 1 shampoo tegen haaruitval.

Revivogen

Revivogen ShampooRevivogen is in Nederland wellicht iets minder bekend dan Revita of Regenepure, maar is (met name in het buitenland) al langer op de markt en is hier al lange tijd erg populair. Ook deze shampoo heeft een heleboel ingrediënten die haaruitval tegen gaan, waar met name saw palmetto, zink, niacine en aloe vera opvallen. Al deze ingrediënten zijn erop gericht om DHT te verminderen. Het verschil met Revita en Regenepure is dat deze shampoo zich richt op natuurlijke ingrediënten en dingen die in de natuur voorkomen. De shampoo bevat dan ook geen ketoconazole of andere chemisch gefabriceerde ingrediënten.

 

Neofollics Shampoo

NeoFollics shampooNieuw in dit lijstje is de shampoo van Neofollics. Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland door een team dat zich er vol voor inzet. Wij hebben veel vertrouwen in deze nieuwe speler op de markt en de eerste lovende reviews komen al binnen.

 

 

Regenepure

Dit is wellicht de grootste concurrent van Revita. Het heeft een beetje een mintachtige kleur en geur. Wij hebben beide shampoo’s getest en uiteindelijk is onze keuze gevallen op Revita, omdat het prettiger aanvoelt op de hoofdhuid en het haar iets zachter maakt. Daarnaast lijken de reviews en ervaringen op het internet gunstiger voor Revita.

 

Zie ook onze vergelijking van Revita VS Foligain VS Neofollics.