Foligain vs Revita vs Neofollics

De drie  meest populaire shampoo’s van dit moment zijn Foligain, Revita en Neofollics. Deze drie producten strijden om de positie van beste shampoo tegen haaruitval. In dit artikel zetten wij de drie shampoo’s naast elkaar om ze goed te kunnen vergelijken.

Revita Shampoo

Revita is ontwikkeld door het merk DS Laboratories, de maker van Nanoxidil. Dit bedrijf is al velen jaren een belangrijke speler op de markt van anti-haaruitval  producten en heeft dan ook een zeer goede reputatie. Deze shampoo is al jarenlang de meest verkochte shampoo tegen haaruitval.

Belangrijkste ingrediënten: Procyanidin B-2, Koper tri-peptiden, MSM, Biotine, Rooibos, Aminozuren, Emu olie.

Inhoud: 205ml
Bijbehorende conditioner: Revita Conditioner
Geadviseerde Lotion: 5% Nanoxidil

Foligain Shampoo

Deze shampoo is ontwikkeld door Foligain. Hoewel zij wat jonger zijn dan DS Laboratories draaien zij inmiddels ook wat jaren mee. Zij hebben inmiddels Trioxidil op de markt gebracht. Dit krachtige ingredient bestrijd haaruitval op drie verschillende manieren.

Belangrijkste ingrediënten: Trioxidil, Biotine, Arginine, Natuurlijke plantextracten, Threonine.

Inhoud: 236ml
Bijbehorende conditioner: Foligain Conditioner
Geadviseerde Lotion: Foligain Lotion – 10% Trioxidil

Neofollics Shampoo

Een relatief nieuwe speler op de markt, maar met een zeer sterke basis. Deze shampoo is ontwikkeld in Nederland en focust zich op een combinatie van eigen wetenschappelijk onderzoek plus wereldwijd onderzoek. Dit resulteert in bijzonder effectieve producten.

Belangrijkste ingredienten: Piroctone Olamine, Rasbperry Ketone, Caffeine, Niacine, Arganolie, Munt.

Inhoud: 250ml
Bijbehorende conditioner: Neofollics Conditioner
Geadviseerde Lotion: Neofollics Lotion

Foligain of Revita

Beide producten zijn ontwikkeld en geproduceerd in de VS. Het zijn beide grote merken op de markt van anti-haaruitval producten en op dit gebied ontlopen zij zich dan ook niet veel van elkaar. Revita is al langer op de markt en is daarmee ook de meest populaire shampoo. De unieke oranje kleur en typische geur maken dit product onmiskenbaar. De verpakking ziet er luxe uit en is beschikbaar en meerdere formaten. Revita bevat het unieke Procyanidin B-2 dat werkt op zowel de inhammen als op de kruin. Samen met andere ingrediënten focust de shampoo zich op het verminderen van DHT.
Foligain Shampoo is minder lang op de markt, en is de opvolger van Foligain SR. De nieuwe shampoo bevat het speciaal ontwikkelde 2% Trioxidil. Dit ingredient pakt haaruitval op drie verschillende manieren aan. Hier vind je meer informatie over Trioxidil. Het kan ideaal gebruikt worden in combinatie met de conditioner en lotion die ook beiden Trioxidil bevatten. De Foligain shampoo heeft een aparte versie voor mannen en vrouwen en kan daardoor wellicht iets beter aansluiten.

Revita of Neofollics

Een sterk punt van Neofollics is dat het volledig ontwikkeld en geproduceerd wordt in Nederland. Dit gaat vaak gepaard met net iets strenge richtlijnen. Naast wereldwijd onderzoek baseren zij hun producten op hun eigen onderzoeken. De 1% Piroctone Olamine is ter vervanging van Ketoconazol en beloofd nog betere resultaten. Verder vind je de bekende haargroei ingredienten terug zoals Caffeine en Niacine. Dankzij de toevoeging van argan en munt wordt je hoofdhuid nog fijn verzorgd. De shampoo bevat 250ml en is daarmee iets groter dan Revita, maar ook iets duurder.
Revita shampoo is dan weer langer op de markt en heeft zijn werking op die manier ruimschoots bewezen. Via het internet vind je vele reviews en gebruikerservaringen.

Vergelijking

Hopelijk kun jij aan de hand van deze vergelijking beter bepalen welke shampoo bij jouw past. Revita VS Foligain VS Neofollics zijn alle drie zeer goede producten. Veelal is het een persoonlijke keuze. De meest populaire shampoo van dit moment is Revita, wellicht ook omdat deze al het langste op de markt is. De Foligain shampoo bevat het unieke Trioxidil wat een drievoudige werking heeft tegen haaruitval. Neofollics shampoo is een product onderzocht, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Dit kan ook weer vertrouwen opwekken terwijl de andere twee merken uit Amerika komen. Mocht je er niet uitkomen neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.