Algemeen

Pakket bezorging rond de feestdagen 2020

By 12 november 2020Geen opmerkingen

Met de Corona-situatie nog steeds in volle gang, wordt het steeds drukker bij de pakket bezorging. Zowel PostNL, DHL, DPD and UPS hebben hier ‘ last’ van. Wij doen ons uiterste best alle pakketten zo snel mogelijk te leveren, maar soms ontstaan er vertragingen door overmacht.

Met de aankomende feestdagen verwachten de pakketdiensten nog meer drukte. Houdt rekening met lichte vertragingen rond Black Friday (27 november), Cyber Monday (30 november), en Sinterklaas (5 december).

Kerstdagen en nieuwjaar
Naast de drukke dagen die hierboven vermeld worden zijn er ook nog de officiele feestdagen, waarop een een aantal diensten gesloten zijn. Wij proberen de beste keuze te maken tussen bezorger (PostNL, DHL, DPD, UPS) om alsnog de pakketten zo snel mogelijk te leveren, maar helaas is het niet altijd mogelijk om de pakketten binnen een dag te leveren. Hieronder vind je het overzicht van gewijzigde bezorgtijden:

Verzending1e Bezorgdatum
Donderdag 24 decemberTot 14:00Maandag 28 december
Vrijdag 25 decemberGeen verzendingDinsdag 29 december
Zaterdag 26 decemberGeen verzendingDinsdag 29 december
Zondag 27 decemberGeen verzendingDinsdag 29 december
Donderdag 31 decemberTot 14:00Zaterdag 2 januari
Vrijdag 1 januariGeen verzendingMaandag 4 januari0

Bovenstaande tijden gelden voor verzending naar Nederland. Voor verzending naar België en Duitsland gelden afwijkende tijden. DPD is op 25, 26 en 31 december gesloten.

Bericht plaatsen

info@goedeshampoo.nl

De waardering van www.goedeshampoo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 688 reviews.