Haarverzorging

Last van uitgroei?

Nu we allemaal thuis zitten in verband met de Corona situatie krijgen wij steeds vaker de vraag of wij advies hebben over het zelf kleuren van het haar; en ook hoe je het beste uitgroei kunt verbergen of bijwerken. In deze post zetten wij een paar korte tips en adviezen over hoe je uitgroei kunt bijwerken en welke producten hier het meest voor geschikt zijn.

Wanneer je je haren verft zul je dit iedere 5 tot 8 weken moeten bijwerken om uitgroei te voorkomen. Dit komt omdat haren vanaf de hoofdhuid groeien; en de nieuwe haren hebben uiteraard nog niet de geverfde kleur. Om dit bij te werken heb je een aantal opties, zoals het verven van alleen de uitgroei. Dit is echter relatief ingewikkeld en kan lastig zijn wanneer je dit zelf moet doen. Gelukkig bestaat er ook andere producten die een stuk makkelijk in gebruik zijn en direct je uitgroei kunnen verbergen.

Camouflagespray

Camouflagespray is een soort van tijdelijke verf die je makkelijk en snel op jouw haar kunt aanbrengen. Het werkt net als een normale haarspray, maar in dit geval bevat het kleur-deeltjes die hechten en blenden met je haar. Een camouflage spray is niet vergelijkbaar met een reguliere ‘haarkleur spray’. Waar een reguliere spray simpelweg een kleurlaagje over je haren legt, zal een camouflagespray met je haar blenden en zich aanpassen naar de omgevende kleur. Dit geeft een veel meer natuurlijk resultaat wat vrijwel onzichtbaar is vergeleken de rest van je haar. Een camouflagespray dient wel iedere keer opnieuw aangebracht te worden omdat deze ook weer uitgewassen kan worden. Het fijne hiervan is dat je altijd opnieuw kunt beginnen mocht je niet tevreden zijn.

Deze spray komt in diverse kleuren om de kleur van jouw (gekleurde) haar te matchen. Wij hebben hem onder andere in zwart, donkerbruin, middenbruin, lichtbruin en middenblond. Mocht je niet weten welke kleur bij jouw past dan adviseren wij om 1 tint lichter te kiezen dan je in eerste instantie zou denken. Breng de spray lichtjes aan en kijk hoe dit bevalt. Mocht je toch een tint donkerder willen kun je ook iets meer aanbrengen; of overstappen op een donkere tint. Een lichtere tint zal echter beter inblenden met je haarkleur en daardoor vrijwel niet te zien zijn.

Kleurmasker

Een tweede optie is om gebruik te maken van kleurmaskers. Zie dit als een soort opfrisbeurt voor je haar waarbij je een tijdelijk nieuw kleurtje kunt aanbrengen, of de huidige haarkleur kunt vernieuwen. Wat fijn is aan deze maskers is dat ze enorm prettig zijn in gebruik, en net als een regulier masker gebruikt kunnen worden. Ze bevatten ook verzorgende ingrediënten waardoor ze ook nog eens goed zijn voor je haar. Je krijgt dus de voordelen van een regulier masker, met als bonus een mooie haarkleur.

Wij hebben dit kleurmasker in maar liefst 16 verschillende kleuren, van pink pop tot zwart. Zo vind je altijd wel een kleurtje dat bij jouw past. Het masker blijft ongeveer 4 tot 10 wasbeurten in je haar zitten en zal na verloop van tijd langzaam verdwijnen. Je kunt hem dan simpelweg opnieuw aanbrengen of zelfs voor een ander kleurtje kiezen.

Haar verven

De derde en meest permanente optie is om je haar zelf te verven. Ook hier is een hele reeks aan opties en mogelijkheden. Van ‘automatisch’ kleurende verf’ tot blondeer poeder. Haar verven is de meest intense optie omdat je het er niet zomaar kunt uitwassen, maar het resultaat blijft dan ook wel lange tijd goed. Wij hebben een aantal haarkleuringen op voorraad, zowel voor mannen als vrouwen. Ook hier is het weer belangrijk om de juiste kleur te kiezen.

 


 

Hopelijk is deze lijst behulpzaam om ook in deze gekke situatie jouw haar in optimale conditie te houden.
Mocht je nog vragen hebben dan staan wij 7 dagen per week voor je klaar. Neem gerust contact met ons op en we kijken graag met je mee.

Bericht plaatsen

info@goedeshampoo.nl

De waardering van www.goedeshampoo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 693 reviews.