AlgemeenHaaruitval

Kennisbank – informatiepagina’s.

By 26 september 2018Geen opmerkingen

Wij hebben hard gewerkt om al onze informatie pagina’s te de updaten, te verbeteren en in een duidelijk overzicht te zetten. Zo hebben wij enkel artikelen samengevoegd. Verwijdert wat niet meer relevant was en een heleboel teksten up to date gebracht. Naast het updaten van oude artikelen hebben wij nieuwe artikelen toegevoegd over vragen die wij regelmatig kregen.

Op deze manier is het nu nog makkelijker om de informatie te vinden die jij zoekt.

Kennisbank

Zo zijn er nu twee hoofdpagina´s waar een heleboel onderwerpen onder vallen. Een belangrijke pagina is die met informatie over haaruitval. Hier vind je tientallen pagina´s over relevante artikelen, tips, adviezen en producten. Naast deze bron van informatie hebben wij ook een verzamelpunt met tips over haarverzorging. Hier vind je algemene tips om het beste uit je haar te halen.

Productpagina´s

Naast onze reguliere product pagina´s hebben wij ook speciale informatie pagina´s. Hierover vind je meer informatie over de producten die wij anders niet kwijt zouden kunnen. Denk aan veel gestelde vragen, wetenschappelijk onderzoek en uitgebreide uitleg over de ingrediënten. Zo vind je informatie over Revita shampoo. Meer informatie over Trioxidil. Ben jij op zoek naar een bepaalde pagina? Gebruik dan de zoekfunctie bovenin om hem snel te vinden.

Bericht plaatsen

info@goedeshampoo.nl

De waardering van www.goedeshampoo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 640 reviews.