Winkelmand

HaarverzorgingProductinformatie

Interview met HairMax expert

By 18 maart 2019 No Comments

Interview met Benoit Compere

Benoit is een expert op het gebied van medische lasers. Meer dan 15 jaar actief op het gebied van LLLT en medische behandelingen. Hoewel hij zich met name richt op de medische wereld geeft hij in dit interview meer informatie over de HairMax apparaten voor thuis gebruik. Dit interview was oorspronkelijk in het Engels. In dit artikel hebben wij deze vertaald naar Nederlands.

Kun je iets meer vertellen over HairMax?

HairMax is al sinds 2001 de wereldleider op het gebied van innovatieve laser technologie gerelateerd aan haaruitval, het verjongen van het haar, beschadigd haar herstellen het versterken en verdikken van haar. De HairMax apparaten werkt om het haargroei te bevorderen in mannen met erfelijke haaruitval (AGA) met een Norwood-schaal van IIa – V, en vrouwen met erfelijke haaruitval met een Ludwig-Savin klassificatie I-II.

Norwood Schaal HairMax

Om te bewijzen dat de HairMax lasers veilig en effectief zijn hebben zij diverse klinische studies laten uitvoeren en een licentie behaald voor medische apparaten. Dankzij een hechte samenwerking met experts en dermatologen op het gebied van haren en haaruitval. Ze hebben maar liefst 8 FDA clearances, 7 klinische studies en 14 licenties verkregen. De resultaten zijn gepubliceerd in 6 medische journals en er zijn wereldwijd meer dan anderhalf miljoen apparaten verkocht. Het is het enige laser haargroei bedrijf in de wereld met zoveel wetenschappelijk bewijs. HairMax is een revolutie op het gebied van zowel mannelijke als vrouwelijke haaruitval, door een effectieve behandeling zonder bijwerkingen.

Kun je kort uitleggen wat LLLT is en hoe het werkt bij erfelijke haaruitval?

HairMax maakt gebruikt van LLLT techniek waarbij photostimulatie plaatsvind. Een proces vergelijkbaar zoals we dit kennen in Photosynthesis bij planten. De volgende stappen vinden plaats:

  1. Bevordert de productie van ATP, dat de haarzakjes van energie voorziet.
  2. Bevordert de bloedvaten en bloed circulatie in de hoofdhuid. Hierdoor ontstaat er een betere doorstroming van vitamines, voedingstoffen en zuurstof voor het haarzakje, waarbij groei wordt gestimuleerd. Dit helpt ook om negatieve stoffen zoals DHT te verminderen. Dit helpt om het krimpen en verouderen van de haarzakjes te voorkomen.
  3. Helpt om ontstekingen van het haarzakje te verminderen.
  4. Stimuleert de cel waardoor het haarzakje eerder in de groeifase komt. Deze nieuwe dikkere haren vervangen de dunne haren.
  5. Helpt om bepaalde eiwitten te stimuleren en stabiliseren. Hierdoor kan de cel beter voedingstoffen en zuurstof absorberen.

In andere woorden. Het haarzakje krijgt nieuwe bouwstenen en energie en kan een verzwakt haarzakje transformeren in een gezond en sterk haarzakje, waarbij nieuwe haargroei word gestimuleerd.

Waarom is de Laserband 82 op de markt gebracht?

De HairMax Laserband 82 is een LLLT apparaat om thuis te gebruiken. Het is makkelijk en comfortabel in gebruik dankzij het draadloze ontwerp. De behandeltijd is maar 90 seconden, met een succes ratio van maar liefst 90%. Het is effectief gebleken in de behandeling van erfelijk haarverlies bij mannen en vrouwen. De Laserband is FDA goedgekeurd met klinische onderzoeken om de werking aan te tonen.

De Laserband 82 is geclassificeerd als een 3R laser product, absoluut veilig voor de consument. Het voldoet aan de meest strenge eisen van de FDA. De lasers zijn hebben een golflengte van 655nm met een sterkte van 5mW. Alle lasers worden geproduceerd met hoe kwaliteit medische diodes die de lasers optimaal focussen. Dankzij deze techniek ontstaat er een geconcentreerde stip voor maximale effectiviteit. Deze stip is belangrijk, omdat het helpt de energie van de laser over te dragen aan de haarzakjes. Het licht bestaat uit puur rood licht en bevat geen UV-licht of andere schadelijke golflengtes. Het is veilig voor thuisgebruik en de laser creëert geen hitte. Er is geen enkele pijn of ongemak.

Is het makkelijk om de Laserband te gebruiken?

De Laserband 82 is momenteel de snelste LLLT behandeling op de markt. Met een behandeltijd van 90 seconden, drie keer per week is het erg makkelijk om gezond en sterk haar te groeien. Het apparaat is draagbaar en hands-free, waardoor het makkelijk te gebruiken is. Zelfs op drukke dagen of tijdens andere werkzaamheden. Plaats het apparaat simpelweg op de hoofdhuid. Het zal iedere 30 seconden trillen waarna je hem een stukje naar achteren schuift. Na 90 seconden is de behandeling voltooid.

Heb ik een dokter voorschrift nodig voor LLLT?

Het is niet noodzakelijk om een dokter te raadplegen voor het gebruik van LLLT*. HairMax is FDA goedgekeurd en de apparaten mogen vrij verkocht worden. Indien je een man of vrouw bent die last heeft van haaruitval ben je de perfecte kandidaat voor een LLLT behandeling. De HairMax apparaten zijn allemaal klinisch onderzocht voor veilig en effectief gebruik. Er zijn meer dan 1.5 miljoen apparaten verkocht en nog nooit was er melding van serieuze bijwerkingen.

*In het algemeen adviseren wij om iedereen met haaruitval dit te overleggen met de huisarts. Een recept is niet nodig, maar het kan geen kwaad om de behandeling met een arts door te nemen.

 

Leave a Reply

De waardering van www.goedeshampoo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 569 reviews.