AlgemeenProductinformatie

HairMax

By 11 november 2018februari 4th, 2020Geen opmerkingen

Lees ons volledige artikel over HairMax.

Producten van Hairmax

HairMax heeft een aantal producten op de markt, waarvan hun Laserband en Lasercomb het meest populair zijn.

Laserband 82

HairMax Laserband 82 is een makkelijk te gebruiken apparaat dat je als een soort haarband op je hoofd kunt zetten. Hierbij stimuleert het direct de hoofdhuid zonder dat het jouw veel tijd kost. Omdat de band op je hoofd blijft zitten hoef je deze niet vast te houden. Als alternatief hebben zij ook de HairMax Lasercomb Ultima 12. Dit product wordt gebruikt als een soort kam die door het haar wordt gehaald. Dit is een voordeligere optie maar moet wel manueel gebruikt worden.

De laserband heeft maar liefst 82 lasers met een behandelingstijd van 90 seconden. De lasercomb maakt gebruik van 12 lasers en heeft een behandelingstijd van 8 minuten.

Hoe werkt HairMax?

De producten van HairMax werken op basis van Low Level Laser Therapy (LLLT). Wij schreven eerder al een pagina met meer informatie over LLLT. Het werkt op basis van biostimulatie, waarbij de haarzakjes geactiveerd worden voor sterkere haargroei. LLLT werkt op meerdere manieren:

  1. Bevordert de ATP productie waardoor de haarzakjes meer energie krijgen
  2. Stimuleert en stabiliseert bepaalde eiwitten. Hierdoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de haarzakjes beter bereiken.
  3. Bevordert de bloedcirculatie van de hoofdhuid. Hierdoor is er een betere stroom van vitamine, voedingstoffen en zuurstof direct aan de haarzakjes. Dit bevordert haargroei. Daarnaast helpt het om overmatig DHT te verminderen.
  4. Stimuleert de cel toename in de haarzakjes waardoor het sneller en langer groeit. Deze sterkere haren kunnen dunner wordend haar vervangen.
  5. Helpt ontstekingen aan het haar follikel te verminderen.

Wat maakt HairMax uniek?

De producten van HairMax worden ontworpen met 3 unieke elementen die je nergens anders terug vind. Dit soort voor een zeer effectieve LLLT behandeling.

  1. Gepatenteerde haarscheidings-tanden. Haar heeft de eigenschap om het licht van de LLLT  te reflecteren, waardoor deze niet de hoofdhuid bereikt. Dankzij de unieke tanden van de producten worden de haren zo gescheiden dat het het licht perfect op de hoofdhuid komt. Dit zorgt voor maximale resultaten
  2. Laser dichtheid. De spreiding van het laser licht is evenwichtig en overal hetzelfde.
  3. Laser intensiteit. De optimale intensiteit wordt geabsorbeerd door de hoofdhuid voor optimale resultaten.

Over HairMax

Hairmax is een bedrijf gespecialiseerd in Low Level Laser Therapy apparaten die helpen de haargroei te bevorderen. Zij hebben zich gespecialiseerd in haargroei en proberen de mensen die last hebben van haaruitval te helpen. Zij realiseren zich dat haaruitval ontzettend frustrerend kan zijn, en proberen hun producten hier zo goed mogelijk op af te stemmen.

Zij hebben meer dan 1.3 miljoen LLLT-apparaten verkocht in meer dan 18- landen. Hiermee zijn de de onbetwiste marktleider op het gebied van LLLT en haargroei. In plaats van stil te zitten blijven ze voortdurend innoveren, en dit is terug te zien in hun producten. Ze zorgen ervoor dat ieder product voldoet aan de hoogste eisen. Meer informatie vind je op de website van de fabrikant. In de video hieronder zie je de oprichter van HairMax.

Bericht plaatsen

info@goedeshampoo.nl

De waardering van www.goedeshampoo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 537 reviews.