Productinformatie

Alternatief Couvre

Enkele weken geleden werd opeens bekend dat Couvre uit de handel werd genomen. Dit tot onze verbazing, omdat deze concealer erg populair was. Wij hebben vele gebruikers die dit product jarenlang hebben gebruikt om dun haar te verbergen.

Wat de redenering is achter deze beslissing is ons helaas niet bekend. Wij vinden het erg vreemd dat een succesvol product opeens uit de handel wordt genomen. Wellicht heeft het ermee te maken dat de fabrikant van Couvre, Toppik, zich wilt focussen op hun Haarvezels. Echter wat ons betreft kunnen die producten prima naast elkaar bestaan. Wij hebben genoeg gebruikers die beide producten gebruiken om het effect te versterken. De pasta helpt om de hoofdhuid te verbergen terwijl de haarvezels helpen de haren zelf dikker te maken.

Opvolger Couvre

KMAX Scalp ShaderGelukkig hebben wij na uitgebreid onderzoek de perfecte opvolger voor Couvre gevonden. KMAX Scalp Shader werkt vrijwel precies hetzelfde, is iets vriendelijker geprijsd en geeft dezelfde fantastische resultaten.

KMAX is een concealer voor de hoofdhuid en werkt op dezelfde manier als Couvre. De contrast tussen hoofdhuid en het haar wordt vermindert, waardoor de hoofdhuid minder zichtbaar is. Hierdoor lijkt het haar dikker en de haaruitval minder. Het is water bestendig en kan makkelijk aangebracht worden. KMAX Scalp Shader is beschikbaar in zwart, donkerbruin, middenbruin, lichtbruin, blond, grijs en wit.

 

KMAX Logo groot

Bericht plaatsen

info@goedeshampoo.nl

De waardering van www.goedeshampoo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 537 reviews.