Skip to main content

Algemeen

Afhaalpunt kiezen

By 23 mei 2020november 19th, 2020Geen opmerkingen

Het is nu heel makkelijk om zelf jouw afhaalpunt te kiezen in onze checkout. Na het invullen van jouw postcode en huisnummer worden automatisch jouw straatnaam en stad ingevuld. Direct daarna zul je onderaan de checkout de mogelijkheid zien om jouw afhaalpunt te kiezen. Klik hier op ‘ ophaalpunt’ om direct te kiezen uit de drie dichtstbijzijnde mogelijkheden. Mocht je zelf een ophaalpunt willen kiezen dan kun je ook klikken op ‘ Bekijk meer opties’. Daarna opent een nieuw scherm waar je kunt kiezen uit DHL en PostNL punten.

  1. Vul jouw voor en achternaam in
  2. Vul jouw postcode en huisnummer in
  3. Straatnaam en Stad worden vanzelf ingevuld
  4. Noteer je e-mail adres
  5. Klik op ophaalpunt
  6. Kies het gewenste ophaalpunt

Tijdvak kiezen

Ook is het nu mogelijk om de datum en tijd van jouw levering zelf in te stellen. Standaard kiezen wij voor het de eerst mogelijke levertijd, maar je kunt ook zelf een moment kiezen. Klik hiervoor op de ‘ Andere bezorgoptie kiezen’ . Je kunt nu zelf kiezen of je order met PostNL of DHL wordt verzonden. Ook kun je de datum en het tijdsvak kiezen.

Tijdvak kiezen

Same-Day delivery

Het is nu ook mogelijk om te kiezen voor same-day delivery! Indien je jouw order voor 12:00 plaatst heb je ook de keuze om deze dezelfde dag nog te bezorgen. Om hiervan gebruik te maken klik je op ‘ andere bezorgoptie kiezen’ en selecteer je de datum van vandaag. Je order wordt verzonden met onze partner Trunkrs.

info@goedeshampoo.nl

De waardering van www.goedeshampoo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 783 reviews.