Veilig betalen op GoedeShampoo.nl

Betalingen op onze website lopen altijd via een beveiligde HTTPS omgeving. Dit betekend dat je gegevens altijd zijn gecodeerd en veilig worden doorgegeven. Wij werken met hoog gewaardeerde partners en voeren regelmatig veiligheidscontroles uit.

Betalen op GoedeShampoo

Betalingsmogelijkheden

Onderstaand vind je alle betaalmogelijkheden van GoedeShampoo.nl, waaronder iDeal, achteraf betalen en creditcard. Wij adviseren iDeal wegens de snelle en makkelijke afhandeling.

iDeal

iDeal is een samenwerking van alle Nederlandse banken. Je kunt gemakkelijk inloggen op je eigen beveiligde omgeving. De betaling wordt binnen enkele seconden verwerkt waarna wij jouw bestelling direct gaan inpakken en versturen.

Bancontact

Met name in België populair; en wordt ook wel gezien als de Belgische variant van iDeal.

PayPal

PayPal is ontwikkeld door ebay en eigenlijk bedoeld voor internationale betalingen. Het werkt echter ook prima voor nationale betalingen. Je wordt automatisch doorverwezen naar de betaalpagina van PayPal. Na inloggen kun je betalen via je eigen PayPal rekening.

CreditCard

Betaling via MasterCard + CreditCard is ook mogelijk. Je wordt doorverwezen naar een beveiligde omgeving waar je je gegevens in kunt vullen. Bij deze methode worden er een aantal automatische controles uitgevoerd om je gegevens te bevestigen.

Handmatige overschrijving

Je kunt ook kiezen voor handmatige overschrijving. Houdt er rekening mee dat het een aantal dagen kan duren voordat het bedrag op onze rekening staat. Zodra wij het bedrag op onze rekening zien staan zal het pakket worden verstuurd. In Nederland duurt dit meestal 24 uur, in het buitenland 2-3 dagen.

Achteraf Betalen

Wij werken samen met Billink om Achteraf Betalen mogelijk te maken. Met deze methode is het mogelijk om je bestelling eerst te ontvangen en daarna pas te betalen. Je ontvangt 2 weken na je bestelling een factuur per e-mail. Om in aanmerking te komen voor deze methode worden er een aantal automatische controles uitgevoerd, waaronder postcode, e-mail adres en ip-adres.

Bitcoin

Betaling via Bitcoin is ook mogelijk. Je ontvangt een bitcoin adres en QR-code waar je jouw bitcoin naar kunt overmaken.

 

Webwinkel Keurmerk

 

Zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten is het ook mogelijk om een bestelling te plaatsen op factuur.Kijk voor meer informatie op onze pagina voor zakelijke bestellingen.