Veilig betalen op GoedeShampoo.nl

Betalingen op onze website lopen altijd via een beveiligde HTTPS omgeving.
Dit betekend dat je gegevens altijd zijn ‘gecodeerd’  en veilig worden doorgegeven.
Wij werken met hoog gewaardeerde partners en voeren regelmatig veiligheidscontroles uit.

 

Betalingsmogelijkheden

Je kunt betalen met:

• iDeal
• MisterCash (België)
• PayPal
• MasterCard
• Handmatige overschrijving
• Achteraf betalen (Billink)

 

iDeal

iDeal is een samenwerking van alle Nederlandse banken. Je kunt gemakkelijk inloggen op je eigen beveiligde omgeving. Overmaken is direct gebeurd, waardoor je bestelling meteen geplaatst en verwerkt wordt. iDeal is de aangeraden manier van betaling.

MisterCash

Met name in Belgie populair; en wordt ook wel gezien als de Belgische variant van iDeal. Ook veilig en makkelijk inloggen en direct betalen.

PayPal

PayPal is ontwikkeld door ebay en eigenlijk bedoeld voor internationale betalingen. Het werkt echter ook prima voor nationale betalingen. Je wordt automatisch doorverwezen naar de betaalpagina van PayPal. Na inloggen kun je betalen via je eigen PayPal rekening.

CreditCard

Betaling via MasterCard / CreditCard is ook mogelijk. Je wordt doorverwezen naar een beveiligde omgeving waar je je gegevens in kunt vullen. Bij deze methode worden er een aantal automatische controles uitgevoerd om je gegevens te bevestigen.

Handmatige overschrijving

Je kunt ook kiezen voor handmatige overschrijving. Houdt er rekening mee dat het een aantal dagen kan duren voordat het bedrag op onze rekening staat. Zodra wij het bedrag op onze rekening zien staan zal het pakket worden verstuurd. In Nederland duurt dit meestal 24 uur, in het buitenland 2-3 dagen.

Achteraf Betalen

Sinds 2016 werken wij samen met Billink om Achteraf Betalen mogelijk te maken. Met deze methode is het mogelijk om je bestelling eerst te ontvangen en daarna pas te betalen. Je ontvangt 2 weken na je bestelling een factuur per e-mail.
Om in aanmerking te komen voor deze methode worden er een aantal automatische controles uitgevoerd, waaronder postcode, e-mail adres en ip-adres.

 

Zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten is het ook mogelijk om een bestelling te plaatsen op factuur.Kijk voor meer informatie op onze pagina voor zakelijke bestellingen.