Beste shampoo 2019

Update: Onze nieuwste lijst met beste shampoo’s van 2020 is gepubliceerd.

Ga naar beste shampoo's van 2020

 

Inmiddels de 6e editie van onze ‘shampoo van het jaar’. In dit artikel gaan we in op de meest populaire shampoo van 2019.
Wij kiezen onze top 5 op basis van aantal verkopen, reviews van gebruikers en op naar aanleiding van onze eigen uitgebreide testen. Wij vragen onze gebruikers regelmatig om feedback en werken ook met bloggers die onze producten uitgebreid onder de loep nemen. Hierdoor kunnen wij een betrouwbare en up to date lijst bieden voor de beste shampoo van 2019. Alle producten zijn SLS vrij, bevat geen schadelijke ingrediënten en zijn FDA goedgekeurd.

5. Swell Volume Shampoo

De producten van Swell staan bekend om hun prachtige volume effect. Uniek aan dit merk is hun 3-stappen systeem waarmee je je haar precies de juiste verzorging geeft. Afhankelijk van jouw type haar (droog, fijn, vettig) volg je een aantal stappen waarna jouw haar optimaal verzorgd is. Hun shampoo wordt gecombineerd met de conditioner, maar ook met hun ‘Root Complex’, ‘Haasmasker’ en ‘Bescherming serum’. Kies de producten die voor jou relevant zijn en geniet van prachtig haar.

De ingrediënten in Swell zijn vrijwel geheel van natuurlijke afkomst. Het bevat geen parabenen, SLS of siliconen. Het is ontwikkeld door een bekende kapper uit London die zich focust op natuurlijke producten zonder het haar chemisch te beschadigen.

Sterke punten:
Shampoo maar maximaal volume
Maar liefst 97% natuurlijke ingrediënten
Vrij van SLS, parabenen en siliconen
Heeft meerdere prijzen gewonnen

4. NeoFollics

Ontwikkeld in Nederland en daarmee een trots van eigen bodem. Neofollics heeft in enkele jaren tijd een stevige positie in de markt genomen. Hun reeks bestaat uit een shampoo, conditioner, lotion en tabletten. Deze producten zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen helpen om haaruitval te verminderen. Het merk is nog steeds groeiende en ook in het buitenland zien we steeds meer gebruikers die erg tevreden zijn met de werking. Neofollics baseert hun producten zowel op eigen onderzoek, als op de laatste wetenschappelijke publicaties. Hierdoor hebben zij producten ontwikkeld die bijzonder effectief zijn en de beste producten combineren om haaruitval te bestrijden.

Sterke punten:
Helpt haaruitval te verminderen
Ontwikkeld in Nederland
Combinatie van wetenschappelijke publicaties en eigen onderzoek
Bevat 1% Piroctone Olamine, Cafeïne en Niacinamide.

3. JASON Thin to Thick Shampoo

Razend bekend in Engeland en inmiddels ook groeiende in Nederland. De producten van JASON worden gekenmerkt door hun balans van natuurlijke ingrediënten die een prachtig resultaat geen. Hoewel zij tientallen producten hebben, is met name de Thin to Thick lijn erg populair.  Deze producten richten zich op het verdikken van dun en futloos haar met behulp van Biotine, Panthenol en natuurlijke eiwitten. De producten zijn vriendelijke geprijsd en in combinatie met de goede werking worden deze producten steeds populairder.

Sterke punten:
Helpt volume te geven aan dun en futloos haar
Optimale balans van natuurlijke ingrediënten
Bevat Biotine en natuurlijke eiwitten
SLS vrij en zonder parabenen

2. Foligain shampoo

De shampoo van Foligain bevat 2% Trioxidil, een nieuw ontwikkeld ingredient dat helpt haaruitval te verminderen op drie verschillende manieren. Trioxidil pakt haaruitval aan door 1) DHT te blokkeren, 2) de haarzakjes te versterken en 3) de vochtbalans op orde te houden. Door deze drie methodes te combineren ontstaat er een erg effectief product dat het laatste jaar enorm in populariteit is gegroeid. Naast de shampoo bestaat er ook een sterkere 10% Trioxidil lotion die gebruikt kan worden voor een groter effect.

Sterke punten:
Bevat het nieuwe 2% Trioxidil
Helpt haaruitval te verminderen met 3 samenwerkende methodes
Kan gebruikt worden in combinatie met 10% Trioxidil lotion
2 aparte producten specifiek voor mannen of vrouwen

1. Revita Shampoo

Voor het vijfde jaar op rij onze nummer 1! Revita heeft er dit jaar opnieuw flinke concurrentie bijgekregen, maar blijft ondanks dit nog steeds bovenaan deze lijst. Het groot aantal verkopen, de positieve reviews, de samenstelling van ingrediënten en onze eigen ervaring plaatsen deze shampoo als beste van 2019. De verbeterde verpakking en formule geven de shampoo bovendien nog een extra stapje.

Sterke punten:
Vijfde jaar op rij onze nummer 1!
Ingrediënten werken samen om haaruitval te verminderen
Vernieuwde formule en verpakking

Vragen?

Ieder jaar stellen wij met uiterste zorg onze top 5 samen. Desondanks kunnen er foutjes of onduidelijkheden in zitten.
Heb jij nog vragen of opmerkingen neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Beste shampoo 2019